mandag 20. april 2015

FRUESNIPPEN

Hva er fruesnippen? Jeg lærte ordet av en venninne, hun refererte til det faktum at vi voksne kvinner alltid er mest brune på huden i utringningen, det er dette hudområdet som benevnes fruesnippen.

Når barn er ute i sol snur de automatisk ryggen mot solen. Derfor er barn stort sett mer brune på baksiden enn på forsiden.

Ungdommen ligger og soler seg, steker foran og bak i passe økter. De smører seg med solfaktor som man også kalkulerer inn i solingsøktene. Resultatet er jevn bruning i den mørkhetsgrad man selv synes er passende. (Det var enklere kalkyler i min tid som ung, vi brukte jordnøttolje og solte oss til det begynte å bli rødt. Det ble mange søvnløse netter på grunn av denne tilnærmingsmåten.)

Vi voksne kvinner sitter som oftest når vi er i solen. Vi leser, drikker og sitter i solen og spiser. Her må jeg bli litt matematisk, sittende vendt mot solen er det fruesnippen som har mest gunstig vinkel i forhold til å motta sol. Derfor blir dette kroppspartiet brunest. Også vi eldre har oppdaget sol faktorens velsignelser og smører oss i ansiktet for å unngå rynker. Men vi glemmer fruesnippen. Det er idiotisk for hvem vil vel ha rynker mellom puppene?

HUSK: IKKE GLEM Å SMØRE FRUESNIPPEN MED SOLFAKTOR NÅR DU ER UTE I SOLEN


Her er beviset for at jeg har vært flink til å smøre fruesnippe (samme farve på hals og fruesnipp) for her nede i syd Frankrike sitter vi ute i solen hele tiden.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar