mandag 13. april 2015

UNDERTØY FOR MIDDELALDRENDE DAMER SKAL VÆRE SEXY

Jeg som middelaldrende kvinne vil slå et slag for undertøyet. Det sexy undertøyet. Mange av mine jevnaldrende går med med store uformelige underbukser i utvasket konturløs bomull mens andre hever nivået til fornuftig Sloggi. De færreste legger mer omtanke i undertøyet enn det.

Min mening er at de viktigste klesplaggene er de som ikke synes. Undertøyet skal heve det som heves skal og forminske det man helst ikke vil ha, og det skal få deg til å føle deg sexy. Gleden ved å ha på seg skikkelig lekkert undertøy øker selvtilliten. Man kan ikke være virkelig velkledd hvis ikke undertøyet er av samme kvalitet. Bhen markerer for oss kvinner overgangen fra barn til voksen.

Men så når vi får barn og det travle livet setter inn glemmer vi dette. Komfort og lavbudsjett setter en stopper for blondeundertøy. I yngre dager kledde vi på oss med tanke på at vi skulle bli avkledd. Som småbarnsforeldre stuper vi trette i seng når vi kommer hjem fra fest, orker knapt å ta av sminken.

Nå er verste barne slitet er over og vi har fått bedre økonomi er det på tide å gjeninnføre det stilige undertøyet. Forskjellige farver og utforminger til forskjellige anledninger. Ved å legge omtanke i undertøyet tar vi vare på oss selv. Vi må feire oss selv som de modne og flotte kvinnene vi er. Det skal gjøres grundig, vi må ta det fra bunnen av. Med undertøy. Vi er igjen sexy individer.



VISDOMSORD FRA MIN VENNINNE: VI BLIR IKKE MINDRE ATTRAKTIVE SELV OM VI BLIR ELDRE, FORDI MÅLGRUPPEN ER FREMDELES PÅ SAMME ALDER SOM OSS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar