torsdag 10. august 2017

HVORDAN UNNGÅ VOND LUKT I SKOENE

Jeg synes at sokker er ufikst.

Da jeg var yngre brukte jeg det man kalte halvsokker. (Merkelig ord for det fantes ikke helsokker, bare knestrømper.) For en del år siden ble størrelsen på disse minsket. Kanten krøp ned til bare å vise seg såvidt over sko-kanten. Etter kort tid ble moten å gå barbent i fottøyet. Veldig kult, men ulempen var lukt, den såkalte tåfisen. Ikke bare det, skoene ble så ødelagte av lukt at de måtte kasseres lenge før forventet levetid.

Neste revolusjon stod for døren, strømper man feste på hælen og som ikke skulle synes. Nesten genialt, men strømpene ble svært synbare når skoene var "dypt utringet". Dessuten når man var på besøk og utifra forventet dannelse tok av seg undersåttene i entreen, ble man tassende rundt i disse strømpene som mest av alt lignet plastbeskyttelsen man trekker utenpå skoene når en er på visning.

Derfor har jeg søkt med lys og lykte etter et svar på problemet.
Svaret er funnet; Baby-talkum, slik pulver man har på stumpene for å unngå sårhet.


Man spruter pulveret inn i skoen og føttene får sin andel når de puttes inn i fottøyet. Talkumet både fjerner lukt og forhindrer svette. Ekstra fordel er at man får tørre poter og i tillegg minsker talkumet friksjon og forhindrer gnagsår!

Så i dette kinderegget er det mange gevinster.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar