søndag 14. juni 2015

SOCKS ANTI SUCKS

Sokker har alltid bydd på problemer. De er veldig ustilige, særlig i pirater og andre høyvannsalternativ på buksefronten. Hvis man skal gå i skjørt er det enda mer udigg med sokker. Alternativet er nakne uinpakkede tottelotter i tett sameksistens med skoforet. Særlig på sommerstid er tåfisen faretruende nær.  Denne varianten av kroppslukt er alt annet en delikat og forførende.

Løsningen på problemet er disse "usynlige" sokkene som skal akkurat dekke det arealet av foten som oppholder seg nedi skoen. Så langt alt vel, men, og dette er et stort men, de glir av, så i tillegg til svette føtter, må en slite med en sokkeklump som lever nomadetilværesle i skoens fremre del.

Utrolig nok finnes det et klokt hode som har funnet løsningen, denne variant av skjult sokk verken siger ned eller detter av. Benplagget er laget i et svært glatt strømpebuksemateriale og akkurat over hælen er det et antisklibelegg.
antisklibelegget

se hvor tynn kanten er selv med belegg

sitter i flukt med hælen

Det funker helt fenomenalt ikke noen sokker som lever et vandrende liv i skotuppen. Sømmen på tåen er så tynn at den ikke kjennes i det hele tatt og derfor ei antydning til gnagsår og lignende pedalt ubehag.
sitter helt etter 

Jeg synes også at når man trer inn på et sted hvor det er forventet at man skal ta av seg skoene, er det på en måte litt dannet og elevert å tasse rundt i slike supertynne "silke" kinasko.
Sokken synes ikke, og man fremstår som plenty mer fresh enn alternativet med vanlig sokker og det lukter ei heller pedalsvette, som barbenttraving i skotøy lett kan føre til.

Hvor kan man å få tak i herligheten og hva koster den? Her kommer den virkelige bomben. Man ville tro at den er innkjøpt i en vanvittig dyr boutique med en pris som bare få kunne unne seg. Men, nei nei nei den er å få kjøpt på Cubus!!! til en pris på rett under 100kr for to par!!! OBS løp og kjøp de pleier å gå tomme ganske raskt og i fjor fikk de ikke ny forsyning inn. Jeg har derfor allerede bunkret for hele sesongen ja hele året, for med dette alternativet bruker jeg knapt vanlige sokker selv ikke om vinteren. Strømpene kan vaskes og de rakner sjelden, så holdbarhet er lang

GÅ BARFØTT UT I SOMMERNATTEN MEN GLEM IKKE TRYLLESOKKEN NÅR DU PUTTER DEM NED I SKOENE.



2 kommentarer: