mandag 29. juni 2015

SI HEI TIL HAY, DEN BITER IKKE

Til hytta har vi bestilt to loungeliggesolstoler, så kule at den interiørbeviste og stilsikre datteren vår ble tilsvarende glødende begeistret som jeg var, hun bestilte fluxens to av samme sorten til eget bruk og glede. Mens vi satt der oppildnet over hvor fint det skulle bli med disse stolene, vi fantaserte om hvordan vi skulle ligge henslengt i stolene på late solfylte dager med et glass forfriskninger............da innså vi det, vi hadde glemt bord. Når man skal slange seg på slike konstruksjoner skapt for latskap og giddalaushet orker man ikke heve glasset helt fra gressnivå opp til en munn som er minst 60 centimeter over jordskorpa. Man trenger et bord!!!!


Til verket! Frem med vår venn, herr PC. Bordet måtte være passe på alle mulige måter, ikke for lavt og ihvertfall ikke for høyt, man gidder tross alt ikke å strekke armene høyt i været hver gang det er nødvendig med væting avstruperegion. Det kan ofte ta veldig lang tid å finne noe som er passe. Denne gangen gikk det fort, jentungen som ikke lenger er noen unge snarere en moden kvinne, viste akkurat hva som ville være perfekt.


Her er bordene våre, Hay brettbord, brettbord er akkurat som navnet antyder; bord med brett. Du kan med andre ord ta med deg "bordtoppen" inn på kjøkkenet når du skal lage forfriskninger, for så i samlet tropp (deg, glassene, snacken og brettet) gå ut til egnet sted sted for slaraffenliv. Brettene er ganske tunge noe som kan, når en er på det aller lateste, være anstrengende, men med tanke på de norske røffe værforhold, er det smart. Det skal mer enn et simpelt vindpust til for å vippe brettet fra understellet.

Nå er bodene arrivert, men akk og akk, det er sjelden noe vokser rett inn i himmelen. De ringte fra loungestolleverandøren og de kunne meddele at tidligste leveranse for stolene er i august, hvis de i de hele tatt kan skaffes...................................



KEEP ON DREAMING, SOM REGEL ER DET DET NÆRMESTE EN KOMMER PARADIS


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar